Considerations To Know About συμβουλευτικη επιχειρησεων
Considerations To Know About συμβουλευτικη επιχειρησεων
Blog Article
ΣυνοψίζονταςΠριν επενδύσεις κόπο, χρόνο (το πολυτιμότερο σου αγαθό αν το καλοσκεφτείς) και χρήμα σε μια επιχειρηματική ιδέα, φρόντισε να κάνεις σωστή έρευνα.
Οργανώνουμε τον τρόπο λειτουργίας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα
Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της επιχείρησής σας; Σε τι δεν τα πάτε και τόσο καλά; Τι αλλαγές συμβαίνουν στον κλάδο σας, τις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε σε ευκαιρίες; Υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που απειλούν την επιτυχία σας;
Σημ: Εδώ μπορεί να μπει ένα λινκ που να αναφέρει «Για να δείτε Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων που αναλαμβάνουμε πατήστε εδώ »
Η διαδικασία αξιολόγησης της επιλεξιμότητας των επενδυτικών σχεδίων (ΕΣ) στο πλαίσιο χρηματοδότησής τους από τα δάνεια του ΤΑΑ διενεργείται σε δύο στάδια:
Δείξτε το πως θα συμβάλλει το κάθε άτομο στην ανάπτυξη της εταιρείας σας.
α) την καινοτομία και την οικολογική επεξεργασία γεωργικών προϊόντων.
Το να αποτυπώσετε το σχέδιό σας είναι πολύ καλή εξάσκηση για να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες σας και να καταλάβετε καλύτερα τις προοπτικές της επιχείρησής σας, καθώς φυσικά και το χρόνο, το χρήμα και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.
Έμφαση get more info στον ψηφιακό μετασχηματισμό δημοσίου τομέα και την ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών της χώρας.
Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένα λεπτομερές έγγραφο που περιέχει λειτουργικά και χρηματοοικονομικά θέματα της επιχειρήσεως. Το παρομοιάζει, σαν έναν οδικό χάρτη, που εξυπηρετεί στον εντοπισμό, του πού είναι η επιχείρηση, του πού θέλει να πάει και του πως θα πάει εκεί.
Διαθέτει δεκαπενταετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε μαθήματα και ειδικά σεμινάρια για την επιχειρηματικότητα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη οργάνωση και λειτουργία μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και έχει επιβλέψει πλήθος διπλωματικών εργασιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στην Ελβετία. Έχει πάρει μέ ρος ως ερευνήτρια σε προγράμματα με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα και ήταν μέλος της συντονιστική ς ομάδας ερευνητικών προγραμμάτων στη Γερμανία. Το έργο της είναι δημοσιευμένο σε διεθνή περιοδικά και σε πρακτικά παγκόσμιων συνεδρίων και εί ναι συγγραφέ ας κεφαλαί ων σε ελληνικά και ξέ να βιβλία.
Ποιά θα είναι τα νέα Προγράμματα; Ποιά είναι η κατανομή των πόρων; (οι ονομασίες των προγραμμάτων είναι προσωρινές)
Λειτουργικά (επικοινωνία, ενέργεια, συντήρηση, μισθώματα, έξοδα διοίκησης, ασφάλιση κ.λπ.)
Πόσο πολύ χρειάζονται οι άνθρωποι αυτήν τη στιγμή το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλεις να προσφέρεις;